Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå en handels med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos AKVA Waterbeds A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. AKVA administrative medarbejdere har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Den dataansvarlige på AKVA er Lars Brunsø. 

Vi transmitterer dine kundeoplysninger og betalingsoplysninger krypteret. Vi bruger sikkerhedsprotokollen, SSL (RapidSSL), som sikrer at dine kundeoplysninger og betalingsoplysninger transmitteres krypteret. Krypteringen sikrer, at ingen kan manipulere de angivne data. Et digitalt certifikat i SSL-protokollen kontrollerer afsender og/eller modtager af dataoverføringen. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.shop.akva.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos AKVA Waterbeds A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har, i følge Persondataloven, også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til [email protected]

Cookies

På www.shop.akva.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. 

Klageadgang

Hvis du vil klage over vores håndtering af personoplysninger, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen 
Carl Jacobsens vej 35 
2500 Valby 

Som EU-borger kan du anvende EU-kommissionens online klageportal. Klagen indgives på EU-kommissionens website: www.ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]

Indkøbskurv
Scroll to Top